Pompieri


Remiza formatiei de pompieri voluntari din localitatea Bulgarus Remiza formatiei de pompieri voluntari din localitatea Grabati Remiza formatiei de pompieri voluntari din localitatea Lenauheim


În slujba comunitatii
Serviciul de pompieri voluntari al comunei Lenauheim

Suntem în plina campanie de recoltat paioase. Este perioada când, neglijenta celor care sunt angrenati la muncile câmpului poate duce la incendii în lanurile de grâu sau extinderea lor în celelalte culturi. De aceea, Primaria si pompierii voluntari din cadrul SVSU al comunei Lenauheim tin sa aminteasca agricultorilor câteva reguli de prevenire a incendiilor în lanurile de grâu si aspecte legate de arderea miristilor.

Masuri de prevenire a incendiilor în lan
Cauzele principale ale incendiilor în lan Arderea vegetatiei uscate si a resturilor vegetale se executa cu respectarea urmatoarelor prevederi generale: În zona de siguranta a caii ferate, vegetatia uscata si resturile vegetale se curata obligatoriu de proprietarii de drept a terenurilor. Zona de siguranta a drumurilor nationale si judetene se curata obligatoriu de catre administratorii acestora si, dupa caz, de proprietarii de drept a terenurilor.